رابطه جنسی یکی از نیازهای طبیعی انسانها به شمار میآید، اما وجود یک رابطه به معنای رضایت جنسی نیست. یک رابطه سالم و مؤثر باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا بتواند به آرامش ذهنی و روحی هر دو طرف کمک کند و علاوه بر ارضای جسم، به ارضای روح نیز توجه داشته باشد. زود انزالی یکی از مشکلاتی است که میتواند کیفیت رابطه جنسی را تحت تأثیر قرار دهد و باعث نارضایتی زوجین از یکدیگر شود.
در این مقاله به بهترین روش برای درمان زود انزالی میپردازیم و راهکاری موثر در این زمینه را به شما عزیزان خواهیم گفت؛با حس خوب آسمان همراه باشید.
نکاتی در مورد زود انزالی
در ادامه به بررسی نکاتی در مورد زود انزالی در مردان میپردازیم:
نکات کلیدی در مورد عارضه انزال زودرس
این اختلال جنسی به دلایل جسمی و روانی متعددی ایجاد میشود که این عوامل به طور همزمان تأثیرگذار هستند. خوشبختانه، علم پزشکی راهکارهای متنوعی برای درمان این مشکل ارائه داده است تا افرادی که با انزال زودرس مواجه هستند، بتوانند با استفاده از این روشها، گامی مثبت در جهت ایجاد یک رابطه جنسی رضایتبخش بردارند. از جمله بهترین و مؤثرترین روشهای درمان این عارضه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- انجام خودارضایی پیش از رابطه با همسر
- تمرینات تقویت عضلات ناحیه لگن و باسن
- تمرین فشار در محل اتصال آلت به شافت
- استفاده از تکنیک منقطع در حین رابطه
- به کارگیری محصولات تأخیر انداز
- درمانهای شناختی، روانپزشکی و مشاوره
انجام درمانهای پزشکی (سنتی و دارویی)
زود انزالی چیست؟
زود انزالی یا انزال زودرس (PE) یک اختلال جنسی شایع در مردان و زنان است که به انزال غیر ارادی و غیرقابل کنترل قبل یا بلافاصله پس از دخول اشاره دارد. این وضعیت میتواند منجر به نارضایتی و اضطراب برای فرد و شریک جنسیاش گردد. کارشناسان معتقدند که زود انزالی ممکن است در تمامی روابط جنسی یا تنها در برخی موارد بروز کند و به صورت دائمی یا موقتی مشاهده شود.
انزال زودتر از 1 تا 30 دقیقه پس از دخول به عنوان زود انزالی شناخته میشود. همچنین، ناتوانی در به تأخیر انداختن انزال به مدت 2 دقیقه یا بیشتر در حین دخول نیز میتواند نشانهای از زود انزالی باشد. شایان ذکر است که در عصر حاضر، به لطف پیشرفتهای علم پزشکی، این عارضه به راحتی قابل درمان است.
علائم زود انزالی
مهمترین نشانه زود انزالی، کاهش مدت زمان رابطه جنسی است. هر چه زمان لازم برای رسیدن به انزال کمتر باشد، تأثیر این مشکل بر کیفیت رابطه جنسی نیز کاهش مییابد. به طور معمول، انزال در مردان بین 5 تا 5/5 دقیقه طول میکشد، هرچند برخی منابع این زمان را تا 10 دقیقه نیز ذکر کردهاند. اگر فردی برای رسیدن به انزال کمتر از 3 دقیقه زمان نیاز داشته باشد، میتوان گفت که به زود انزالی مبتلا است.
انواع انزال زود رس
زود انزالی به دو نوع اولیه و ثانویه تقسیم میشود. زود انزالی اولیه یا مادام العمر به این معناست که فرد از ابتدای زندگی خود با این مشکل مواجه بوده است. زود انزالی ثانویه به این معناست که فرد در مدت زمان مشخصی با این عارضه دست و پنجه نرم کرده است. جالب است که تحقیقات نشان میدهد تقریباً یک سوم مردان در طول زندگی خود زود انزالی را تجربه خواهند کرد.
عوامل بیولوژیکی مؤثر در انزال زودرس
عوامل بیولوژیکی در ایجاد انزال زودرس تأثیر قابل توجهی دارند. از جمله مهمترین این عوامل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- کاهش سطح تستوسترون: تستوسترون به عنوان هورمون جنسی مردانه، نقش اساسی در میل جنسی، نعوظ و انزال ایفا میکند. کاهش این هورمون میتواند به انزال زودرس منجر شود. بنابراین، افزایش سطح تستوسترون میتواند به بهبود این مشکل کمک کند.
- افزایش سطح سروتونین: سروتونین به عنوان یک انتقالدهنده عصبی، در تنظیم خلق و خو، خواب و میل جنسی نقش دارد. افزایش سطح سروتونین ممکن است باعث بروز انزال زودرس گردد.
- هورمونهای دیگر: هورمونهایی نظیر پرولاکتین، هورمون محرک تیروئید (TSH) و هورمون لوتئینیزه کننده (LH) نیز میتوانند در بروز انزال زودرس مؤثر باشند.
- آسیب به اعصاب نخاعی: آسیب به اعصاب نخاعی که به ناحیه تناسلی میرسند، از دیگر عوامل بیولوژیکی هستند که میتوانند به انزال زودرس منجر شوند.
- بیماریهای عصبی: افرادی که به بیماریهای عصبی مبتلا هستند، بیشتر از دیگران با مشکل زود انزالی مواجه میشوند. به همین دلیل، بیمارانی که از بیماریهایی نظیر مولتیپل اسکلروزیس و پارکینسون رنج میبرند، ممکن است دچار اختلال در انزال شوند.
بیماریهای جسمی: برخی بیماریها مانند اختلالات تیروئید، بیماریهای قلبی و عروقی و عفونتهای پروستات نیز میتوانند به صورت اختلال در انزال بروز کنند. - مصرف داروها: عوارض جانبی ناشی از مصرف داروهایی مانند مهارکنندههای انتخابی بازجذب سروتونین (SSRI ها)، داروهای ضد اضطراب مانند بنزودیازپینها و بتابلاکرها میتواند منجر به زود انزالی گردد.
چه چیز هایی باعث زود انزالی میشود؟
عوامل اکتسابی زود انزالی به عواملی اطلاق میشود که در طول زندگی فرد شکل میگیرند و میتوانند موجب بروز این مشکل گردند. این عوامل شامل موارد زیر هستند:
- عادت به خودارضایی سریع: در صورتی که فرد به طور مکرر به سرعت خودارضایی کند، ممکن است به انزال سریع در حین رابطه جنسی نیز عادت کند.
- محرومیت طولانی از رابطه جنسی: اگر فرد برای مدت طولانی از برقراری رابطه جنسی دور باشد، ممکن است در زمان شروع مجدد این روابط دچار انزال زودرس شود.
تجربیات منفی در زمینه جنسی: تجربیات منفی مانند عدم موفقیت در روابط جنسی یا تمسخر به خاطر انزال زودرس میتواند منجر به ایجاد اضطراب و انزال زودرس در آینده شود. - مشکلات در روابط عاطفی: افرادی که در روابط عاطفی خود با چالشهایی مواجه هستند، ممکن است به دلیل استرس و اضطراب، زود انزالی را تجربه کنند.
بهترین روش ها برای درمان زود انزالی
در ادامه به روش های درمان زود انزالی میپردازیم و بهترین روش برای درمان زود انزالی را بهش ما عزیزان معرفی خواهیم نمود؛
درمان گیاهی زود انزالی
در ادامه به دو عدد از بهترین محصولات حس خوب آسمان برای درمان زود انزالی میپردازیم با ما همراه باشید.
معجون قوای جنسی آلاله:
بهراحتی میتوان ادعا کرد که عرق طارونه (تارونه) بهترین معجون برای تقویت نعوظ و افزایش اسپرم و هورمونهای مردانه است. این عرق به عنوان یک محرک قوی نیروی جنسی شناخته میشود و دارای طبعی گرم است که باعث جلب توجه بسیاری شده است. البته شناخت طارونه به عنوان یک محرک قوای جنسی در ایران، به چند سال اخیر برمیگردد. برای تهیه این عرق، غلاف شکوفههای درخت نخل را میجوشانند و سپس تقطیر میکنند. علاوه بر تقویت نعوظ، این عرق دارای خواص متعددی نیز میباشد. از جمله این خواص میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱) درمان کمخونی
۲) بهبود بیخوابی
۳) رفع زردی پوست
۴) افزایش قد کودکان
۵) بهبود اختلالات گوارشی
۶) تصفیه خون
۷) پیشگیری از پوکی استخوان و….
معجون قوای جنسی
با توجه به اهمیت تقویت قوای جنسی، به دنبال راهکارهایی هستیم تا بتوانیم ضعف قوای جنسی را تا حدود بسیار زیادی مرتفع سازیم. یکی از این راهکارها استفاده از معجون قوای جنسی است.
ضعف قوای جنسی و اختلال در نعوظ، موضوعی رایج اما قابل درمان است و بسیاری از افراد تلاش میکنند تا خود به تنهایی این مشکل را برطرف کنند. در این راستا، توجه به نکات زیر ضروری است:
۱) بهتر است به سرعت به درمانهای دارویی متوسل نشویم و در ابتدا از روشهای مؤثر مانند تغییر سبک زندگی، رعایت رژیم غذایی سالم و استفاده از گیاهان دارویی مناسب بهرهمند شویم تا این مشکل را با کمترین عوارض حل کنیم.
۲) باید به این نکته توجه کنیم که حتی در استفاده از گیاهان دارویی نیز باید اعتدال را رعایت کنیم، زیرا ممکن است یک گیاه برای یک بخش از بدن مفید باشد، اما برای بخش دیگری مضر واقع شود و سلامت سایر اعضای بدن را به خطر اندازد.
۳) اگر با رعایت موارد فوق، هنوز نتوانستیم مشکل خود را حل کنیم، حتماً باید به پزشک متخصص مراجعه کنیم.
با تشکر از همراهی شما حس خوب آسمان.