گیاهان دارویی

خواص بادرنجبویه که باور نمی‌کنید!!!

خواص بادرنجبویه

در این مقاله می‌خواهیم درباره خواص بادرنجبویه برای بدن و سلامتی صحبت کنیم. این گیاه خواص بسیار زیادی را برای بدن دارد. درباره خواص بادرنجبویه برای بدن چه می‌دانید؟ اگر از خواص مفید آن بی اطلاع هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم تا پایان این مقاله همراه با ما باشید.

بادرنجبویه

می‌خواهیم بدانیم بادرنجبویه چه گیاهی است. گیاه بادرنجبویه، یک گیاه از خانواده نعناع می‌باشد. گیاهی استوایی بوده و بومی آسیای جنوبی شرقی است. بادرنجبویه یک گیاه معطر بوده که خواص و فواید درمانی بسیار زیادی دارد. سرعت رشد این گیاه بسیار زیاد است و بیشتر در آب و هوایی معتدل رو به گرم رشد می‌کند. در ادامه این مقاله مهمترین خواص بادرنجبویه برای بدن را توضیح می‌دهیم.

فواید بادرنجبویه برای معده

استفاده از این گیاه به رفع اسپاسم‌های شدید معده کمک می‌کند. این گیاه ضد نفخ و ضد تهوع می‌باشد. گیاه بادرنجبویه تهوع و استفراغ دوران بارداری را بهبود می‌بخشد. اما باید در نظر داشته باشید که در دوران بارداری بدون مشورت با پزشک مواد غذایی و مواد گیاهی را مصرف نکنید. ممکن است خطرناک بوده و خطرات سقط جنین را به همراه داشته باشد. با این حال بادرنجبویه برای رفع رفلاکس معده و و نفخ روده مفید بوده و در هضم غذا به معده کمک فراوانی می‌کند.

خواص بادرنجبویه برای پوست

گیاه بادرنجبویه یکی از گیاهانی است که برای پوست بسیار مفید است. خواص بادرنجبویه برای پوست سبب شده است که بیشتر شرکت‌های تولید لوازم آرایشی و بهداشتی از این گیاه در ساختن انواع کرم و انواع لوسیون استفاده کنند.

این گیاه از ایجاد چین و چروک بر روی سطح پوست صورت جلوگیری کرده و سبب نرم‌تر شدن پوست می‌گردد. پوست را شفاف کرده و آن را جوان و سالم نگه می‌دارد. بادرنجبویه خشکی پوست را از بین برده و از پیری زودرس جلوگیری می‌کند.

بادرنجبویه برای میگرن

یکی از خواصی که گیاه بادرنجبویه دارد، خاصیتی آرام بخشی است. این خاصیت سبب می‌شود سیستم عصبی بدن آرام شده و دردهای میگرنی و سردردهای شدید از بین بروند. دمنوش این گیاه ضد درد بوده و خاصیتی ضد ویروس دارد. همچنین این گیاه عفونت‌هایی که سبب ایجاد سردرد می‌شود را از بین می‌برد.

خواص بادرنجبویه در دوران قاعدگی

مصرف این گیاه در دوران قاعدگی سبب تسکین دردهای قاعدگی شده و خونریزی در این دوران را کاهش می‌دهد. همچنین در زمان رسیدن سن یائسگی مصرف این گیاه، علائم آن را کاهش می‌دهد. گیاه بادرنجبویه چرخه قاعدگی را منظم می‌کند.

از طرفی این گیاه، یک گیاه قاعده‌آور است. مصرف این گیاه به دلیل قاعده‌آور بودن به بانوان باردار توصیه نمی‌شود. زیرا خطر سقط جنین را به همراه دارد.

خواص بادرنجبویه برای کبد

استفاده از این گیاه به کبد کمک می‌کند که به راحتی سموم را از بدن دفع کند. برای داشتن کبدی سالم بهتر است روزانه به مقدار کم از گیاه بادرنجبویه میل کنید.

این گیاه چربی خون را کنترل می‌کند. از افزایش کلسترول بد در خون جلوگیری کرده و کلسترول خوب را جایگزین آن می‌کند. همین امر از ایجاد بیماری چربی کبد نیز جلوگیری می‌کند. بنابراین خواص بادرنجبویه برای کبد بسیار زیاد است و سبب سلامتی این اندام بسیار مهم و حیاتی می‌شود.

درمان اختلالات خواب با گیاه بادرنجبویه

خوردن دمنوشی از این گیاه قبل از خواب، سبب از بین رفتن اختلالات خواب می‌شود. این گیاه یک گیاه شناخته شده و قوی در ایجاد آرامش در بدن است. استرس و اضطراب را از بین می‌برد و خاصیتی ضد افسردگی دارد. بادرنجبویه به دلیل داشتن خاصیت آرامش بخشی، بی‌خوابی‌های شبانه را از بین برده و به درمان بی‌خوابی و کم‌خوابی کمک فراوانی می‌کند.

بادرنجبویه برای کم خونی

یکی دیگر از خواصی که بادرنجبویه برای بدن و سلامتی انسان دارد، درمان کم خونی است. این گیاه سبب تولید گلبول قرمز در بدن شده و کم خونی را برطرف می‌کند.

خواص دیگر بادرنجبویه

علاوه بر مواردی که در بالا گفته شد، گیاه بادرنجبویه خواص مفید دیگری برای بدن دارد. به عنوان مثال از دیگر خواص بادرنجبویه می‌توان به جلوگیری از سرطان، درمان آکنه، خوشبوکننده دهان، از برنده بیماری‌های لثه، از بین برنده عفونت‌های بدن، درمان آکنه، درمان سرماخوردگی و کاهش علائم آن، ضد التهاب، آنتی اکسیدان قوی، درمان مشکلات گوارشی، کاهش فشارخون بالا و… اشاره کرد. این‌ موارد گفته شده از خواص بسیار مهم بادرنجبویه برای بدن است. البته این گیاه علاوه بر خواص مفید، مضراتی برای بدن نیز دارد که در ادامه آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

مضرات بادرنجبویه

استفاده از این گیاه، زمانی که به هنگام و به اندازه باشد مشکلی برای بدن ایجاد نمی‌کند. اما اگر در مصرف آن زیاده‌روی کنید سبب بروز مشکلاتی در بدن می‌شود.

عوارض مصرف بیش از حد بادرنجبویه حالت تهوع، استفراغ، دل درد و سرگیجه است. استفاده از این گیاه برای مادران باردار و شیرده به هیچ عنوان از بادرنجبویه استفاده نکنند. همچنین مصرف این گیاه برای افرادی که بیماری تیروئید دارند نیز توصیه نمی‌گردد. از آنجایی که این گیاه خاصیتی آرامش بخش و خواب‌آور دارد، بهتر است افرادی که قصد رانندگی دارند آن را مصرف نکنند.

معجون خونساز

امروزه یکی از بیماری‌های شایع در بین مردم، کم خونی و آنمی است. بیماری آنمی ممکن است در اثر عوامل مختلفی در بدن ایجاد شود. کمبود آهن، کمبود فولیک اسید، کمبود هموگلوبین، کمبود گلبول قرمز و عوامل دیگر سبب کم خونی در بدن می‌شود.

یکی از راه‌هایی که برای درمان این بیماری موثر است، استفاده از گیاهان دارویی است. ما به شما معجون خونساز را معرفی می‌کنیم. معجون خونساز حس خوب، یک معجون است که از ترکیب چند گیاه بسیار مفید برای رفع کم خونی تولید شده است.

این معجون فقر آهن را از بین برده و زخم‌های سطحی بدن و زخم‌های گوارشی را بهبود می‌بخشد. برای خرید این معجون کافی است بر روی تصویر زیر کلیک کنید.

کلام آخر

ما در این مقاله با خواص بادرنجبویه آشنا شدیم. درباره خواص این گیاه برای معده، پوست، کبد، کم خونی، میگرن، قاعدگی و اختلالات خواب و… به طور کامل توضیح دادیم. همچنین با عواض مصرف بیش از حد بادرنجبویه و مضرات آن آشنا شدیم. در این مقاله محصولی را به شما معرفی کردیم که برای درمان کم خونی و آنمی بسیار مفید است. امیدواریم این مقاله درباره خواص بادرنجبویه برای شما مفید واقع شده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *