بیماری شناسی

عوارض کبد چرب برای بدن

عوارض کبد چرب

در این مقاله قصد داریم درباره عوارض کبد چرب صحبت کنیم. کبد چرب چیست؟ کبد چرب یک بیماری خطرناک برای کبد است که متاسفانه در درصد قابل توجهی در میان مردم شیوع پیدا کرده است. در این مقاله می‌خواهیم انواع کبد چرب را بررسی کرده و راه‌های مقابله با این بیماری را بررسی کنیم. برای شناخت بیشتر این بیماری تا پایان این مقاله همراه با ما باشید.

عوارض کبد چرب چیست؟

کبد چرب چیست؟ کبد چرب یک بیماری است که به دلیل داشتن رفتارهای نادرست غذایی و دیگر موارد برای کبد اتفاق می‌افتد. کبد یکی از اندام‌های اصلی و مهم در بدن است که وظایف متعددی را بر عهده دارد. کبد در سمت راست معده و در قسمت بالایی یک چهارم شکم قرار گرفته است. بالای کبد دیافراگم قرار دارد و زیر کبد غده صفرا قرار گرفته است.

وظیفه اصلی کبد تجزیه پروتئين در بدن است. همچنین کبد در تصفیه خون در بدن نقش مهمی داشته و مواد شیمیایی و سموم را در بدن دفع می‌کند. کبد سبب تنظیم و تعادل هورمون‌های موجود در خون می‌شود.

در کبد همیشه مقداری چربی وجود دارد. وجود این مقدار چربی برای بدن لازم است. اما اگر میزان این چربی از مقدار معینی بالاتر برود، سبب آسیب رسیدن به کبد شده و بیماری کبد چرب را به وجود می‌آورد. اگر چربی موجود در کبد به بیشتر از ده درصد وزن کبد برسد، کبد دچار آسیب شده و شروع به تخریب شدن می‌کند. در ادامه بررسی می‌کنیم که عوارض کبد چرب برای بدن چیست؟

انواع کبد چرب

در این قسمت از مقاله با انواع کبد چرب آشنا می‌شویم.

در واقع بیماری کبد چرب به دو دسته تقسیم می‌شود. کبد چرب الکلی و کبد چرب غیر الکلی.

کبد چرب الکلی بیشتر در افرادی ایجاد می‌شود که بیش از حد اندازه از مواد الکلی و مایعات الکلی استفاده می‌کنند. مصرف بیش از حد الکل سبب تجمع چربی در کبد شده و بیماری کبد چرب را به وجود می‌آورد.

نوع دوم از انواع کبد چرب، کبد چرب غیر الکلی است که به عواملی دیگر به غیر از مصرف الکل مربوط می‌شود. در ادامه این مقاله، عواملی را که سبب ایجاد بیماری کبد چرب در بدن می‌شود بیشتر مورد بررسی قرار می‌دهیم.

علائم کبد چرب

به طور کلی به بیماری کبد چرب، قاتل خاموش نیز گفته می‌شود. زیرا این بیماری بدون علائم بروز پیدا کرده و در بیشتر موارد تا پیشرفت کامل علائمی از خود بروز نمی‌دهد. شاید این سوال برای شما پیش بیاید که باید چگونه از ایجاد این بیماری در بدن خود مطلع شوید.

برای پاسخ به این سوال باید بگوییم که هنگامی که کبد به هر دلیلی آسیب ببیند، رنگ پوست انسان و همچنین رنگ چشم‌ها به زردی می‌زند. بنابراین اگر تغییر رنگ صورت شما به دلیل کم خونی در بدن نباشد، ممکن است نشان‌دهنده آسیب رسیدن به کبد باشد.

همچنین اگر به صورت مکرر در قسمت ناحیه فوقانی سمت راست شکم خود احساس درد دارید، باید از سلامت کبد خود اطمینان حاصل کنید. برای اینکه مطمئن شوید کبد در بدن شما به درستی کار می‌کند لازم است به پزشک مراجعه کرده ودرخواست آزمایش خون و یا سونوگرافی جهت تشخیص سلامت کبد را داشته باشید.

دلایل ایجاد

ابتلا به بیماری کبد چرب ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد. همانطور که در قبل گفته شد یکی از دلایل آن مصرف بیش از حد مایعات الکلی است. به طور کلی مصرف مایعات الکلی برای بدن بسیار مضر بوده و نه تنها سبب آسیب رسیدن به کبد می‌شوند، بلکه ممکن است دیگر اندام‌های بدن را نیز تحت تاثیر قرار دهند. بنابراین تا حد ممکن از مصرف مایعات الکلی خودداری کنید.

دلایل بعدی که سبب ایجاد بیماری کبد چرب در بدن می‌شوند، داشتن یک رژیم غذایی نامناسب و عادات غذایی پرخطر است. از آنجایی که کبد چرب به دلیل تجمع چربی در کبد ایجاد می‌شود، نشان دهنده این است که فرد غذاهای چرب و مواد چربی را بدون حد و اندازه مصرف کرده است.

انسان در طول زندگی دوست دارد که غذاهایی خوشمزه را مصرف کند. در این میان غذاهای سرخ کردنی و چرب همیشه از طعمی بهتر و خوشمزه‌تر برخوردار بودند. اما باید مراقب باشید که استفاده از این غذاها باعث ایجاد بیماری‌های مختلفی در بدن می‌شود. چربی خون، کبد چرب، فشارخون و… از بیماری‌هایی است که بر اثر داشتن رژیم غذایی نامناسب در افراد ایجاد می‌شود.

اگر شما از آن دسته افرادی هستید که همیشه از غذاهای چرب مصرف می‌کنید، بهتر است تا موادی دیگر را نیز جهت تقویت کبد خود مصرف کنید تا کبد به راحتی بتواند حجم چربی اضافه را دفع کند.

البته نکته مهم و قابل توجه این است که بیماری کبد چرب در اثر کمتر مصرف کردن چربی به مرور زمان رفع شده و قابل درمان است.

معجون کبد چرب

یکی از بهترین راه‌ها برای تقویت بدن و مخصوصا کبد، استفاده از گیاهان دارویی است. استفاده از گیاهان دارویی از قدیم‌الایام در میان مردم مرسوم بوده است. بیشتر مردم به جای استفاده از داروهای شیمیایی که عوارضی دیگر را برای بدن دارند، از گیاهان دارویی استفاده می‌کنند.

معجون کبد چرب حس خوب، یکی از بهترین معجون‌ها برای تقویت کبد و درمان انواع بیماری‌های کبدی می‌باشد. از خواص مهم این کبد می‌توان به پایین آوردن حرارت کبد، درمان نارسایی کبد، کمک به بهبود عملکرد کبد، سم زدایی و پاکسازی کبد و… اشاره کرد.

معجون کبد چرب حس خوب از گیاهانی مانند کاسنی، شاه‌تره، بید و خارمریم تهیه شده است. این گیاهان در تقویت کبد بسیار موثرند. برای خرید این معجون کافی است بر روی تصویر زیر کلیک کنید.

سخن پایانی

ما در این مقاله درباره عوارض کبد چرب برای بدن صحبت کردیم. ریزش مو، ایجاد جوش‌های عفونی و لکه‌های پوستی بر روی بدن، عرق بدبو، طعم تلخ دهان در هنگام صبح و… از عوارض کبد چرب برای بدن است. همچنین با انواع کبد چرب آشنا شده و دانستیم چه مواردی سبب ایجاد این بیماری در بدن می‌شود.

اما باید در نظر داشته باشید که همیشه داشتن عادات بی خطر در زندگی و همچنین داشتن یک برنامه غذایی مفید و کم چرب و داشتن برنامه ورزشی و تحرک در طول زندگی، از شما در برابر ابتلا به انواع بیماری‌ها کمک می‌کند. امیدواریم این مقاله درباره عوارض کبد چرب برای شما مفید واقع شده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *